dimarts, 25 d’octubre de 2011

Consell escolar - 22 de setembre

Primer consell del curs 2011 - 2012.

La direcció del centre informa de com ha anat el procés de matriculació als diferents cursos i cicles que ofereix l'institut. Globalment, a Ripollet, no hi ha vacants en cap institut. El nostre centre no és una excepció. Matricular més infants suposaria forçar ratio.

S'informa de l'inici del curs. Ha imperat la normalitat. El professorat necessari pel volum d'alumnat - més alt que mai - hi és. A més s'explica que les baixes es cobreixen ràpidament.
L'augment de l'alumnat ha comportat que hi hagi una gran ocupació dels espais del centre. No hi ha espais buits. Tot i això no s'han de fer classes en espais "surrealistes". Sí que genera algunes disfuncions, l'alta ocupació, en matèria de neteja de les aules. Es treballarà per minimitzar-ne els efectes.

El calendari del curs, en aquesta reunió, s'està treballant i en tenir-lo, es passarà per a la seva aprovació. Sí que es coneixen algunes variables, com els exàmens de setembre, que es farien els dies 3 i 4. Incidiran, aquestes proves, en el procés de socialització de llibres i en la posterior matriculació. A més aquells dies s'estarà a ben poc de l'inici del curs 2012 - 2013.

En el punt dedicat a la informació de l'AMPA exposem l'èxit de la socialització dels llibres de text, amb una participació molt alta. Recordem als docents que els llibres no s'han de marcar de cap manera.
Demanem que es col·loqui alguna pancarta o sistema semblant per evitar la gran incidència del sol a la sala que ens cedida.
Exposem les queixes múltiples que hem rebut per la molesta presència de mosquits. Sol·licitem que en poder, es fumigui.
Quant al tema de l'aparcament, proposem es demani a l'Ajuntament poder habilitar el solar del costat del centre com aparcament. La col·locació del carril bici ha limitat molt les possibilitats d'aparcar en el carrer d'accés al centre. A més, en les hores puntes es produeix un efecte de coll d'ampolla.
Preguntem si hi ha prou metres al gimnàs per adequar-lo com espai multiusos pel centre. La direcció informa que si que n'hi ha i que es treballarà en aquest sentit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada