dimecres, 19 de desembre de 2012

Calendari i horaris dels tallers per a mares i pares - Curs 2012 - 2013

Dilluns 17 de desembre es va fer una reunió amb les sòcies i socis interessats en participar en els tallers. Hi assistiren les persones que els impartiran, per explicar com aniran els cursos.

Country: Antonio, el monitor, va explicar que és un taller d'iniciació. El curs començarà el dilluns 14 de gener a les 18h.

Informàtica / Ofimàtica: Núria, la monitora, va explicar que en el taller d'informàtica tindrà un caire introductori. El d'Ofimàtica aprofundirà en programes com el Word, l'Excel o el Power Point. La idea és que les persones que facin els cursos coneguin el llenguatge que parlen els seus fills. El curs d'Informàtica començarà el 14 de gener, en horari de 18:15 a 20:15h. El d'Ofimàtica s'iniciarà el dimarts 15 de gener, en el mateix horari. En funció dels inscrits i inscrites, caldrà decidir si hi ha activitat els dijous.

Francès: Jordi explica que el taller que conduirà la Killie s'iniciarà el dimecres 16 de gener, a les 18h. Tindrà el format de taller de conversar i caldrà tenir uns certs coneixements de la llengua.

Higiene Postural: José Manuel en fa cinc cèntims. Començarà el dia 16 de gener. A les 18:15h.

Qui vulgui inscriure's té els documents al seu abast en aquest bloc o a l'espai de l'AMPA. Cal omplir-los i deixar-los a la consergeria. Recordeu que també podeu accedir als tallers que organitzen les AMPES dels instituts de can Mas i Lluís Companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada