dilluns, 4 de febrer de 2013

Assemblea de l’AMPA - 31 de gener

Celebrada el 31 de gener

Assistència d’unes 80 persones
S’informa del darrer Consell Escolar.

Es constata que no hi ha molta assistència de mares i pares de primer. Potser caldria fer una reunió específica, adreçada a ells i elles.

S’informa de la vaga dels 5, 6 i 7 de febrer. Ho fan representants de l’alumnat. La vaga la podran fer els i les estudiants de cicles i de batxillerat. L’ESO no pot fer vaga. La direcció ha repartit avui – 4 de febrer – un full informant d’aquest fet. El professorat no s’adhereix a la vaga i hi serà, als seus llocs de treball. La FAPAC s’hi adhereix. L’Assemblea mostra el seu acord amb la vaga, convocada contra les reformes i retallades de l’educació. Les i els assistents a l’assemblea no entenen per què alguns membres del professorat no permeten un suport actiu de l’alumnat, planificant càrrega lectiva, com ara exàmens, per als dies de la convocatòria. Els alumnes informen que el dimecres, a les 12h i a la porta de l’Institut, es farà una concentració d’alumnes i mares i pares per a mostrar el desacord amb les retallades a l’educació. Si els pares i mares volen que el seu fill o filla hi participi a la vaga i/o a la concentració, han de posar una nota a l’agenda i recollir-lo del centre. La responsabilitat serà seva.

Avaluació dels cursos. Es facilita la informació rebuda al Consell Escolar. L’assemblea demana saber quines mesures s’aplicaran en vista dels resultats. Especialment a 3r ESO i 2n de Batxillerat.

Protocol exàmens. Donat que no hi ha exàmens ni protocol per a consultar-los al centre, segons el darrer Consell Escolar, es demana poder consensuar i aprovar en el Consell Escolar un mètode per a què els exàmens es puguin veure a l’Institut.

Quota AMPA. L’alumnat del curs pont a grau superior i grau superior – paguen taxes – el curs vinent no hauran de pagar l’AMPA.

Altres informacions.
S’informa de la marxa dels tallers. Se segueixen apuntant mares i pares. Van força bé, els programats.
S’informa del funcionament del Mensario – sistema de tramesa de missatges via SMS a les mares i pares. La informació arriba més i ha augmentat l’assistència a les assemblees. Es citarà a les mares i pares interessats en el sistema de socialitazió de llibres. N’hi ha una vintena d’apuntats.
Informer. La pàgina de l’Institut ha estat aturada. S’explica que tot el que allà es publica és denunciable – com, en general, a Internet. Es demana a mares i pares que extremin les precaucions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada